CLÍNIC AMB LUBOS BARTON (15/03/2017)

L'aler txec, Lubos Barton va dirigir una sessió d'entrenament amb els joves del júnior on va parlar de l'atac a zona. La jornada va cloure amb un sopar debat d'allò més enriquidor.

XERRADA AMB ROGER ESTELLER (12/09/2016)

ESPORT i VALORS  amb Roger Esteller segueix amb el propòsit del Club d'involucrar les famílies amb l'entorn que pretèn generar el Club Bàsquet Vila de Montornès.

XERRADA AMB PEP MARÍ (14/09/2015)

Pep Marí, cap del departament de psicologia del CAR de Sant Cugat en va parlar de "Ser només pares", nou compromís del Club amb la formació integral dels components de la entitat.

CLÍNIC AMB XAVIER GARCÍA (30/03/2015)

"Individualització de la tècnica (equilibri, bot i recepció) per desenvolupar el propi gest de tir". Sota aquest títol presentavem una nova formació dins els actes del II Shot Camp.

Èxit de participació amb quinze jugadors i més d'una vintena d'entrenadors.

CLÍNIC AMB PEDRO MARTÍNEZ (15/09/2014)

Fantàstica exposició la que va realitzar en Pedro Martínez a la seva ponencia del "joc per espais", l'entrenador de La bruixa d'or Manresa va captivar els assistents amb la seva particular visió i claredat a l'hora de fer entendre la seva filosofía. El clínic va ser tot un èxit d'assitència i va gaudir de la presència d'Alcalde i Regidor d'esports.

PRESENTACIÓ AMB XAVIER GARCIA (15/10/2013)

Xavier Garcia visita la Biblioteca Municipal de Montornès per presentar el seu llibre, EntrenaMent i Emocions. Una petita xerrada per obrir la ment dels entrenadors, fixar-nos més en la psicología del jugador i el tracte indivualitzat. Som responsables de complir els somnis esportius dels nostres jugadors.

 

CLÍNIC AMB RICARD CASAS (09/09/2013)

Extraordinari, així van definir els assistents el clínic que va oferir Ricard Casas sota el títol: L'evolució de l'entrenador. En Ricard va captivar jugadors i entrenadors, amb un intens recorregut plè de passió i essència per la seva trajectòria. 

El  tècnic català, de 51 anys, compta amb una gran experiència com a entrenador del Manresa, el València o el Vive Menorca a l'ACB, i amb altres equips de lliga LEB com el Girona o el Lleida.

Tot just una setmana després de la seva visita,  el mestre confirma que dirigirà al C.B Valladolid. Estem de sort! El bàsquet li torna una petita part de tot el que li deu.

L'esdeveniment va gaudir de la presència destacada d'en Pep Claròs i Xavier García, entrenadors de prestigi, així com la de Jose Antonio Montero i Juan José Fernàndez, Alcalde i Regidor d'esports del municipi.XERRADA AMB JOAN GONZÁLEZ (25/03/2013)

XERRADA PSICÒLEG JOAN VIVES (27/11/2012)

CLÍNIC AMB ALFRED JULBE (10/09/2012)

Julbe va començar la seva carrera com a entrenador de la lliga ACB la temporada 86-87. Ho va fer al Joventut de Badalona i sent l'entrenador més jove de la categoria. Abans, Julbe havia estat ajudant d'Aito García Reneses i Miquel Nolis.

L’entrenador va dirigir 16 temporades a equips de l'ACB com el Joventut de Badalona, el Valvi Girona, el Cai Zaragoza i el Càceres. En aquesta categoria va disputar 542 partits, amb el 55 % de victòries, i va ser l’entrenador de l’any les temporades 87-88 i 96-97.

Julbe també ha estat seleccionador d’Espanya sènior B entre els anys 1993 i 2008 i ha dirigit l’equip femení Unigirona.

L’Alfred va oferir una xerrada sota el títol: "exercicis pràctics de tècnica individual aplicats a la tàctica col·lectiva" i les demostracions a pista van ser realitzades per jugadors d'ambòs equips júniors del CB Vila de Montornès.

HOOPSENGLISH AMB TIM FANNING (26/03/2012)

Tim Fanning, considerat el millor botador del món, va estar jugador del petit institut americà Whittier College, amb el que va aconseguir ser campió de l’ estat de Califòrnia. Un cop a Espanya, la seva popularitat creix gràcies a un vídeo penjat a Internet, on apareix botant la pilota d’una manera espectacular.

Gairebé 400.000 visites li han valgut el patrocini d'una coneguda marca de videojocs.

Ara encapçala un projecte anomenat Hoopsenglish, una acadèmia online dedicada a l'ensenyament de l’anglès mitjançant la tecnologia i els recursos del bàsquet més actual per oferir una experiència divertida i eficaç.

L'acord entre Tim Fanning i el Club Bàsquet Vila de Montornès permetrà fer un salt qualitatiu a la entitat i alhora oferir conceptes d'allò més innovadors.

CLÍNIC AMB ALEIX DURAN (10 /09/2011)

Llicenciat en Educació Física, les darreres vuit temporades ha desenvolupat diverses tasques en el club manresà, on va començar com a preparador físic del primer equip l’any 2003.

Va coincidir amb Jaume Ponsarnau des que els dos van arribar al club, ara fa vuit anys. Després de mantenir l’equip a l’ACB durant quatre temporades amb Ponsarnau de primer entrenador, la temporada actual Aleix Duran serà el nou entrenador de l’equip vinculat, el C.E. Sant Nicolau lliga EBA.

L’Aleix va oferir una xerrada sobre "Defensa del poste mig" amb demostracions a pista realitzades per jugadors del CB Vila de Montornès.

Aquest clínic era vàlid pel pràcticum d´ aquells qui tenen el Curs de Certificació d'Iniciació i Formació en Basquetbol, i per als qui tenen la part teòrica aprovada del Curs d'Entrenador de categoria Sènior en Basquetbol, d'acord amb la normativa de l'FCBQ.

CLÍNIC AMB FRANCO PINOTTI (11/06/2011)

Franco Pinotti, entrenador amb més de 30 anys d’experiència, va estar jugador i periodista, àmpliament reconegut per ser fundador de la històrica revista Nuevo Basket. Actualment, Franco Pinotti treballa al departament d’ Scouting de l’ACB, visualitzant i analitzant centenars de partits i tornejos.

El seu llibre: “BASKET: enseñar a jugar” afronta la formació dels jugadors des de un prisma diferent a l’habitual llibre tècnic. Sí, hi ha exercicis d’ entrenament, sistemes y diagrames, però també es replanteja el mètode comú de formació; Pinotti aprofundeix en com desenvolupar la tècnica i la tàctica individual des de una edat primerenca, establint-ho como a base per una formació global del jugador.

TALLER AMB XAVIER GARCIA (29/11/2010)

Vam descobrir eines importants, com el modelatge a través dels valors, millorar el compromís, aprofundir amb preguntes potents que ajuden a l’altre persona a prendre consciència d’una nova realitat.

Amb el mètode “aprendre fent” podrem reforçar la capacitat d’escolta, la intuïció, l’empatia, la curiositat i la creativitat. Utilitzar eines de coaching en l’entrenament suposa un salt de qualitat en un aspecte que tots considerem important però al que no dediquem el temps proporcional a aquesta importància que li adjudiquem: L’aspecte mental.

CLÍNIC AMB SVETISLAV PESIC (12/09/2010)

El Complex Esportiu Municipal de Montornés del Vallés va ésser l'escenari, dimecres 22 de setembre de 2010, d'un nou clínic de l'ACEB a càrrec del mestre serbi, Svetislav Pesic.

Ex-jugador de bàsquet, ha forjat el seu prestigi com entrenador, sent considerat un dels millors entrenadors del món. Ha triomfat com seleccionador, guanyant un campionat mundial de bàsquet amb Iugoslàvia i dos Eurobàsquet, un amb Iugoslàvia i un altre amb la selecció d'Alemanya. A nivell de clubs va aconseguir la primera Eurolliga pel FC Barcelona, al palau Sant Jordi, l’any 2002.

Aquest clínic, organitzat per l'Associació Catalana d'Entrenadors de Basquetbol (ACEB) i el CB Vila de Montornès amb la col·laboració de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i la Secretaria General de l'Esport, ha estat un dels actes de formació d’entrenadors més importants celebrats a l’Estat Espanyol.

Svetislav Pesic va oferir una xerrada sobre "Conceptes bàsics pel joc d'atac" amb demostracions a pista realitzades per jugadors del CB Vila de Montornès.

Aquest clínic era vàlid pel pràcticum d´ aquells qui tenen el Curs de Certificació d'Iniciació i Formació en Basquetbol, i per als qui tenen la part teòrica aprovada del Curs d'Entrenador de categoria Sènior en Basquetbol, d'acord amb la normativa de l'FCBQ.

L’esdeveniment va gaudir de la presència destacada d´Enric Piquet, President de la FCBQ, Joan Lòpez, President de la ACEB i Daniel Cortés, Alcalde del municipi.