TOT A PUNT PER UNA NOVA EDICIÓ!! ESTIU 2019*!!

V CAMPUS D'ESTIU CB VILA DE MONTORNÈS

Una imatge val més que mil paraules! Doncs bé... Aquí trobareu les millors imatges distribuides per setmanes del II Campus d'estiu CB Vila de Montornès. Un  campus farcit d'activitats diverses, tallers innovadors, visites de jugadors i entrenadors professionals, sortides arreu del municipi i activitat diària de piscina... Gaudim el triple!

 

EXEMPLE D'UNA SETMANA DE CAMPUS AMB NOSALTRES!

(25/06) Fantàstic inici d'activitats! Entrenaments matinals, acompanyats de la visita d'en Salva Arco, que és va fer un fart de fotografiar-se i signar autògrafs, seguit d'una gran roda de premsa amb els millors periodistes possibles... Els nostres campistes!

(26/06) Els nostres nois/es són uns artístes! Disseny de samarretes amb l'objectiu de crear una imatge identificadora de cara a la següent edició. Tot un èxit! Tornada als entrenaments i sessió de piscina! El temps passa volant!

(27/06) Superem les nostres espectatives i rebem la segona visita... Joan Creus ens ha fet gaudir d'allò més! Més preguntes, fotos i autògrafs per acabar jugant com un campista més.

Moltíssimes gràcies a tots! Gràcies Salva! Gràcies Joan!

SETMANA 2: DEL 30 DE JUNY AL 4 DE JULIOL

(30/06) Rebuda als nous campistes, és el torn dels més menuts, ells fan gran el campus!

(01/07) Aigua! Piscina, jocs i guerra de globus, acompanyat de molt bons entrenaments.

(02/07) Obrim amb un clàssic... Bombardes! Farina a dojo!

(03/07) Seguim la dinàmica d'entrenaments, avui amb protocol de pluja hem gaudit de piscina climatitzada, i al sortir... A riure amb la visita d'Antoni Fontcuberta! Extraordinari!

(04/07) Els divendres toca fer poble, sense deixar de banda el bàsquet. Sortida a la plaça Pau Picasso i nova visita, aquest cop Miquel Feliu, que va ser víctima del tercer grau dels nostres campistes i, un cop trobada una mica d'ombra,  es va fer un munt de fotos i va signar tot el signable.

Gràcies Toni! Gràcies Miquel!

 

SETMANA 3: DEL 7 AL 11 DE JULIOL

(07/07) El temps no ens acompanya en aquest inici de setmana, intens treball a pista.

(08/07) Una diada farcida de visites i activitas! Amb Basket beat hem treballat la coordinació i  concentració mitjançant la música. Tot seguit, en Roger Esteller ens ha fet gaudir amb un monogràfic de tir.

(09/07) Treball de tir a pista, augment d'intensitat i correcció.

(10/07) Per fi hem pogut sortir a pista exterior i piscina! Un dia fantàstic!

(11/07) A fer poble! Visita a ràdio Montornès 91.2 dels més petits i remullada i futbol al parc del torrent Vinyes Velles. Els més grans han fet via cap a la font de la Mercè.

Gràcies Josep Maria, Roger, Núria i Miquel!

 

SETMANA 4: DEL 14 AL 18 DE JULIOL

(14/07) Gran inici de setmana! El temps ens acompanya i la piscina s'amortitza!

(15/07) Treball del concepte setmanal a pista, bàsquet full time!

(16/07) Entrenament a pista i jocs diversos, al tornar de la piscina ens esperaven en Joan Creus i en Rafa Barbosa... Inmillorable dia farcit d'emocions.

(17/07) Ens toca pujar el nivell de correcció, entrenaments un xic més exigents, jocs i molt bon ambient.

(18/07) Un dia ben diferent! Després dels entrenaments dels respectius grups, els grups 1, 2 i 3 han marxat al camp de gespa artificial a jugar a futbol. Els més petits han innovat jocs d'aigua al torrent Vinyes Velles.

SETMANA 5: DEL 21 AL 25 DE JULIOL

(21/07) Ens visita Dawizard! Ens ha ensenyat el que és capaç de fer, i que amb pràctica tot és possible!

(22/07) Sens dubte, un dels dies de piscina més aprofitats pels campistes!

(23/07) Jocs i competicions amb premis pels guanyadors! Això no s'atura!

(24/07) Dia amb la inmillorable companyia de Rafa Barbosa, que ha participat a totes les activitats organitzades per grups i pistes.

(25/07) Quin dia! Planificació anul.lada, hem gaudit al màxim jugant a futbol sota la pluja al camp de gespa.

VIDEO RESUM DE LES SETMANES 1 i 2 DEL III CAMPUS D'ESTIU

Fantàstic inici de la tercera edició del campus d'estiu. Aquests primers dies els nostres campistes han gaudit d'allò més d'unes jornades de convivència amb nois i noies de diferent procedència, han estrenat les piscines municipals exteriors, s'han fet un fart de riure, han rebut les visites d'en Rafael Barbosa i en Pep Ortega...

 

VIDEO RESUM DE LA SETMANA 3 (Del 6 al 10 de juliol)

Una setmana per recordar, amb rècord de campistes... Visita a ràdio Montornès, taller de freestyle amb Dawizard i ens han vingut a veure Àlex Llorca i Nacho Martín! Acabats d'aterrar de Bakú, on han estat sotscampions a la modalitat de 3x3.

VIDEO RESUM DE LA SETMANA 4 (Del 13 al 17 de juliol)

La quarta setmana ens ha portat molta calor! Ens ha tocat gaudir d'allò més de la piscina! Hem realitzat sortides per conèixer millor el municipi i ens han visitat Antoni Fontcuberta i Joan Creus!

VIDEO RESUM DE LES SETMANES 5 i 6 (Del 20 al 31 de juliol)

Som referència, som diferents! Les últimes setmanes de campus hem gaudit de l'entorn, concurs literari amb premi de luxe, pàdel i la visita d'en Xavi Moix.