TORNEIG VILA DE MONTORNÈS 2016

TORNEIG VILA DE MONTORNÈS 2013

PROGRAMA XIVè TORNEIG VILA DE MONTORNÈS.[...]
Documento Adobe Acrobat [2.1 MB]

TORNEIG VILA DE MONTORNÈS 2012

PROGRAMA DEL TORNEIG VILA DE MONTORNES
Programa.pdf
Documento Adobe Acrobat [3.5 MB]

CARTA DE PRESENTACIO

Estimat company/a,

 

El Club de Bàsquet Vila de Montornès, agafant el relleu de la tradició esportiva basquetbolística de la nostra vila, neix la temporada 2008-2009 amb la voluntat de permetre a tots els nostres conciutadans practicar l’esport del bàsquet en les millors condicions. L’entitat recupera des del primer dia el torneig Vila de Montornès de bàsquet i el converteix en un torneig de preparació, on alhora, fem la presentació dels nostres equips i donem inici a l’activitat de la nova temporada. És una competició fortament arrelada a la comarca i, a la vegada, oberta a qualsevol altre club federat.

El Vila de Montornès, que enguany celebrarà la XVII edició, i és celebrarà la setmana prèvia a la Festa Major d’estiu de Montornès, al llarg dels dies 9 i 10  de setembre, congregarà a més de 20 equips de diferents categories, implicant a més de 250 esportistes.

A la vegada, i seguint amb la filosofia del nostre club, tots els jugadors i entrenadors inscrits podran assistir a diferents activitats que els permetran millorar les seves habilitats i coneixements. Aquest cop, el plat fort és el clínic que oferirà el Coach i entrenador, Xavier García, dilluns 11 a les 20:00h a la sala de plens de l' Ajuntament.

Us convidem, doncs, a assistir als partits del XVIIIè Torneig Vila de Montornès que és disputaran al nostre municipi entre el dissabte 9 i el diumenge 10 de setembre.

 

Atentament,

 

Leo García Caro

President del CB Vila de Montornès

GALERIA D'IMATGES

X Vila de Montornès
X VILA MONTORNES.pdf
Documento Adobe Acrobat [2.0 MB]
Prograna XII Torneig Vila de Montornès
PROGRAMA XII TORNEIG VILA DE MONTORNÈS.p[...]
Documento Adobe Acrobat [2.3 MB]